Käyttäjäkokemuksia

Käyttäjäkokemuksia Handy hoitorenkaasta


Moro Eero,

Nyt kyynärvarret ovat olleet täysin oireettomat jo 2 kk (elokuu -17). Maaliskuussa -17 sain
sinulta prototyypin jatkuviin kyynärvarsi kipujen hoitoon.

Käytän töissäni tietokonetta, hiirtä ja näppäimistöä. Aikaisemmin kokeilin monenlaisia hiiri
vaihtoehtoja ja vaihtelin hiirikättä n. 1 kk välein (oppihan siinä kaks kätiseksi). Edellisenä
kesänä golfin peluukin oli tuskallista.

Aloitin renkaan käytön luonteelleni tyypillisesti epäillen, mutta täytyy sanoa, etten ole sen
jälkeen hiirtä enkä hiirikättä vaihdellut. Golfissakin on jälki irvistykset poistuneet, ainakin
käsivarsien takia.

Aluksi annoin hoitoja päivittäin ja oireet alkoivat helpottaa n. 1-2 vk:n aikana. Pitkäjänteisyys
hoidoissa palkittiin n. 1,5 kk käytön jälkeen lähes kivuttomilla käsillä. Nykyisin käytän Care
Ringiä lähinnä iltaisin tv:tä katsellessa (n. 3-4 krt/vk) ja sekin määrä tuntuu riittävän, että
kyynärvarret ovat olleet oireettomat.

Suurkiitokset
– T. Petri R.


Aikoinaan minulle sattui työtapaturma, minkä johdosta oikean käteni kyynärpää jouduttiin operoimaan (oikean kyynärpään MRI:ssä common extensor jänteissä partielli repeämä).

Samalla huomattiin, että oikean käteni kyynärvarren lihas oli vioittunut (ei operoitu).

Muutamia kuukausia leikkauksen jälkeen fysiatrian erikoislääkäri suosittaa Ft-ohjaukseen tenniskyynärpäätyyppisenä – mukaan myös NHS harjoitteet.

Fysioterapeutin käynnit siis alkoivat ja harjoitteet. Aikaa on kulunut vajaa kolme vuotta siitä kun harjoitteet alkoivat ja kyynärvarren lihaksessa kipua edelleenkin.

Eräänä päivänä Harri (Ylitalo) kysäisi minulta, että arvaappa mikä tämä on (Handy Care Ring). Hetken keskusteltuamme halusin tietenkin kokeilla. Olin sillä hetkellä tosin aikalailla skeptinen. Pyörittelin pari viikkoa hoitorengasta ja huomasin tai oikeammin sanotusta en huomannut kyynärvarressa enää sitä ”väsyttävää” kipua. Hoitorengas auttoi minua oikeasti. Tällä hetkellä olen todella tyytyväinen ja onnellinen siitä, että voin jatkaa työskentelyä sellaisen työn parissa, mistä pidän.

– Käyttäjäterveisin Marko Pyörälä


Olen 48-vuotias kirvesmies. Kyynär- ja olkapäävammojen kanssa olen paininut aktiivisesti jo 15 vuoden ajan. Taustalla on kuntoutusta ja lääkehoitoa mittava määrä. Hieronta on tuonut vaivoihini helpotusta aina kun siihen on ollut aikaa ja rahaa käyttää.

Eero Simunalta hankkimani hoitorenkaan avulla olen tenniskyynärpäävaivojani pystynyt helpottamaan kotioloissa. N. 20 minuutin “hieronnalla” iltaisin olen saanut vaivoihin selkeää helpotusta; sormieni tunnottomuus on poistunut kokonaan, kyynärpäiden vaivat ovat selkeästi vähentyneet ja olkapäiden tulehduskivut ovat mielestäni vähentyneet huomattavasti.

Käyttäjäkokemukseni on nyt n. kolmen viikon mittainen ja olen kyllä erittäin positiivisesti yllättynyt hoitorenkaan tehokkuudesta. Laitteen käyttö ei vaadi mitään muuta kuin omaa aktiivisuutta esim. television katselun lomassa. Noin 20 minuutin “pyörittely” rauhallisin ottein riittää ja väittäisin, että jokainen huomaa vaikutuksen jo sangen lyhyen ajan jälkeen. Itselläni tämä kulkee jo töissäkin mukana, kovin helppoa on tauolla pyöritellä muutama minuutti kyynärvarren lihaksia ja vaikutus on kyllä ollut minun vaivoihin kokonaisvaltaisesti iso!

Voin suositella hoitorengasta kaikille samoja vaivoja kokeneille. Yhden hieronnan hinnalla olen ainakin minä saanut joka iltaisen hieronnan ja uskon että pääsen tenniskyynärpää- ja olkapäävaivoistani jossakin vaiheessa lopullisestikin eroon hoitorenkaan ja oman aktiivisuuden avulla.

– Joni, kirvesmies 48-v.


Juteltiin n.vuosi sitten tästä sinun kehittämästäsi hoitorenkaasta. Otin sen testikäyttöön koska minulla oli tenniskyynärpää. Hieroskelin sillä alussa joka ilta n. puoli tuntia tv:tä katsellessa n.2-3 viikkoa ja huomasin kuinka hyvä apu renkaasta oli. Nyt olen käyttänyt rengasta satunnaisesti kun käteni on olleet kunnossa.(ehkä pari kertaa viikossa).Itse teen lvi- töitä ja kädet ovat kovassa rasituksessa jatkuvasti. Nyt voin todella suositella hoitorengasta kaikille joilla on ongelmia käsien kanssa. Tästä on ollut suuri apu minulle.

– Harri


Terve Eero.

Sain sinulta koekäyttöön hoitorenkaan tenniskyynärpään hoitoon. Jo parin viikon käyttökerran jälkeen huomasin kuinka paljon siitä oli apua. Nyt myöhemmin olen ostanut renkaan itselle ja käytän sitä 2-4 kertaa viikossa, eikä minulla ole ollut mitään ongelmia käsien kanssa. Laite toimii todella hyvin. Olen suositellut tuotetta kavereilleni jotka painivat käsivarsi kipujen/ongelmien kanssa.

– Terv. Peku
ps. toimin rakennusalalla


Hei Eero,
Nyt on testattu laitetta ja hyväksi todettu.

Voin lämpimästi suositella laitetta kaikille toimistotyötä tekeville. Säännöllinen kahden viikon käyttö ja sormet toimii näppärämmin, kädet ovat rennommat ja työnteko sujuu iloisesti.
Ensimmäisen kerran jälkeen mietin, että mikähän vemputin nyt tuli hankittua, mutta muutaman kerran jälkeen olin jo koukussa. Tämä toimii! Kokeile Sinäkin.

– T. Auli


Olen ammatiltani rumpali ja hakeuduin Eeron vastaanotolle kädessä olevan hermopinteen vuoksi, josta olin jo kärsinyt kuukausia. Saimme hieromalla akuutin vaivan pois, mutta oire tuntui palaavan. Eero suositteli venytysten lisäksi minulle Handy Care Ringiä, jota aloin aktiivisesti käyttämään lämmitellessäni keikkaa varten. Laite toimii minulle erittäin hyvin, sillä hermopinne ongelmaa ei enää ole ja iloisena yllätyksenä kädet alkoivat toimia yleisesti kevyemmin. Parin minuutin pyörittelyllä ennen soittoa saa kädet helposti lämpimäksi, jonka ansiosta ne eivät enää ”lukkiudu” alkukeikasta, vaan pysyvät rentona ja kevyinä koko ajan.

– Muusikko


Moi!

Tässäpä toimistotyöläisen käyttäjäkokemusta handystä.

Olen tätä rengasta nyt päivittäin käyttänyt reilut kolme viikkoa minua vaivanneeseen tenniskyynärpäähän. Ja hyvältä tuntuu!

Aamuin illoin olen sillä käsivartta pyöritellyt (keittiön pöydällä paraatipaikalla ollut muistuttamassa käytöstä!). Makea paikka on ollut juuri tuossa kyynärtaipeessa. Sitä paikkaa olen eritoten hieronut.

Nyt tuntuu käsi todella hyvältä, oikeastaan siinä ei tunnu enää mitään oiretta olevankaan. Eli, voin suositella tätä rengasta ainakin tenniskyynärpää vaivaan!

– Raija


Voit ostaa Handy Care Ring -hoitorenkaan täältä.